POLITICA NOASTRA

Serviciul https://www.smartmetal.ro/ este oferit de SC SMART METAL S.R.L. , cu sediul social în Constanta, sat Castelu, comuna Castelu, strada Republicii nr 105, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr. J13/272/2021, având cod unic de înregistrare 43639904, denumită în cele ce urmează Societate. Ne puteți contacta prin următoarele mijloace: prin poștă la adresa de corespondență: strada Republicii nr 105, sat Castelu, comuna Castelu, prin e-mail la următoarele adrese: office@smartmetal.ro – pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back etc. / office@smartmetal.ro – pentru inițiere colaborări și parteneriate sau prin telefon la numarul: 0770556667.
https://www.smartmetal.ro/ este un serviciu e-commerce, care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
Conținutul și designul https://www.smartmetal.ro/ , precum si orice alt material având legatură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele https://www.smartmetal.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau orice alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale https://www.smartmetal.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a https://www.smartmetal.ro/, atâta timp cât această acțiune nu plasează serviciul https://www.smartmetal.ro/ într-o lumina falsa, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei, alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă și prealabilă, din partea Societății.
Site-ul https://www.smartmetal.ro/ poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe website). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de https://www.smartmetal.ro/, precum și de achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a https://www.smartmetal.ro/ și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să reveniți asupra acestora periodic.
În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați / folosiți serviciile https://www.smartmetal.ro/.
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe https://www.smartmetal.ro/ și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul personal de utilizator, creat pe Site.
https://www.smartmetal.ro/ își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. SMART METAL CONCEPT S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing, publicitate, servicii de comunicații electronice, comercializarea de produse pe baza de contract de vânzare – cumpărare cu plată în rate.
Prin acceptarea condițiilor vă exprimați acordul să furnizați datele respective în scopul arătat anterior.
Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date în scopul menționat anterior, determină imposibilitatea efectuării tranzacției prin comandă online.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanei vizate(clienti/potențiali clienți, consumatori/potențiali consumatori și debitori).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul societății noastre, în atenția serviciului juridic.
Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe https://www.smartmetal.ro/, este necesară parcurgerea următoarelor etape:

– identificarea și alegerea produselor
– înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al https://www.smartmetal.ro/
– efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online, în numerar sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus si prețul livrării (dacă este cazul). In cazul comenzilor speciale (comenzile realizate la cererea clienților, după dimensiunile specificate de aceștia) și în cazul produselor realizate la comandă, costul transportului vă va fi comunicat după ce produsul finit este realizat, astfel încât să putem determina greutatea acestuia.
– livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, daca este cazul, de certificatul de garanție asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.smartmetal.ro/ , sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail). prin care Site-ul își derulează operațiunile.
Smart Metal Concept S.R.L. este o societate comerciala a carei principal obiect de activitate este reprezentat de confectionarea si comercializarea de porti si panouri de gard din tabla decupata (traforata) CNC cu plasma. Putem realiza, la comanda, si alte tipuri de produse, cum ar fi: Porti auto culisante din tabla decupata, balustrade din tabla decupata, panouri despartitoare din tabla decupate si multe altele. De asemenea, comercializam si accesorii pentru acest tip de produse (balamale, vopsea, etc).
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe https://www.smartmetal.ro/ reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.
Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată si card online prin serviciul Netopia. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Dacă ați optat pentru plata prin card online, veți fi redirecționat(ă) automat către serviciul de plăți online Netopia, unde veți putea efectua plata.
Datorita faptului că toate produsele se realizează la comandă, se va percepe un avans de 50% în momentul lansării comenzii, iar diferența de plată se va achita numerar/cash ramburs, firmei de curierat sau șoferului noastru care va efectua livrarea.
ATENTIE!
Plasarea comenzii nu vă creează obligații contractuale. După plasarea comenzii veți fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii și pentru a vă informa în legatura cu taxele de livrare (vă vom estima un preț de livrare, prețul final fiindu-vă comunicat după ce produsele sunt realizate și pot fi cântărite. De asemenea, veți primi prin e-mail sau Whatsapp factura fiscală pentru comanda dumneavoastră, urmând să efectuați plata avansului.
  • PRIN CURIER RAPID

Pretul transportului variaza in functie de cantitatea de produse comandate si in functie de modelul ales. Dupa plasarea comenzii, va vom informa costul aproximativ de livrare, urmand ca pretul final de transport sa fie calculat dupa ce produsele sunt confectionate si acestea pot fi cantarite.

Exemplu de calcul transport: Ansamblu Poarta pietonala (990 x 1940 mm) + Poarta auto mica batanta (3000 x 1940 mm) – aproximativ 170 lei.

Termenul de livrare variaza in functie de complexitatea comenzii, pentru ca toate produsele din categoriile: Porti pietonale, Porti auto mici batante, Porti auto mari batante, Panouri de gard mici, Panouri de gard mari se confectioneaza in baza unei comenzi ferme. Termenul de livrare poate fi cuprins intre 5 – 21 zile lucratoare. De asemenea, aceste date va vor fi transmise in momentul plasarii unei comenzi.

In cazul in care nu sunteti de acord cu taxa de transport, comanda se anuleaza fara costuri.

  • RIDICARE PERSONALA DE LA SEDIUL NOSTRU

Puteti ridica personal produsele comandate de la sediul nostru, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 17:00.

Toate produsele comercializate beneficiază de garanţia producătorului de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice, de la data livrarii, pentru deteriorarea sau ruperea sudurilor.
Materialele folosite sunt produse in conformitate cu standardele de produs conform declaratiilor de la furnizori. Produsele sunt rezistente la variatii mari de temperatura (ger, canicula) asa cum rezulta din certificatele de garantie primite de la furnizori.
Garantia nu se aplica pentru deteriorarea vopselei, iar dupa montarea acestora, se recomanda revopsirea lor, cel putin in zonele afectate de sudura/polizare in momentul montarii.
Pentru orice detalii suplimentare legate de garanţie vă rugăm să contactaţi departamentul de service, la numarul de telefon 0770556667.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

SMART METAL CONCEPT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de catre vanzator.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Nu se accepta pentru returnare produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, pentru care s-a obținut confirmarea comenzii în scris (fizic, prin e-mail sau Whatsapp) și pentru care s-a perceput avansul.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. (consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale)

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Nu se accepta renuntarea la cumparare sau returnarea produselor  pentru situatiile:

– Produse care nu sunt folosite conform destinatiei lor si care nu respecta specificatiile tehnice de functionare mentionate in manualele de utilizare;

– Invocarea de motive ce fac referire la caracteristicile produselor prezente in pagina produsului si de care consumatorul a luat la cunostinta.

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

Consumatorul informeaza SMART METAL CONCEPT S.R.L. cu privire la decizia de de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

OBLIGATIILE CARE REVIN SMART METAL CONCEPT S.R.L.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

OBLIGATIILE CARE REVIN CONSUMATORULUI

Produsele sunt inmanate SMART METAL CONCEPT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

PRODUSE EXCLUSE, FARA DREPT DE RETURNARE

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:

  • Produsele realizate “la comandă”, confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, pentru care s-a obținut confirmarea comenzii în scris (fizic, prin e-mail sau Whatsapp) și pentru care s-a perceput avansul.
  • Produsele realizate “la comandă”, la cererea clientului, chiar si pe dimensiunile standard, atât timp cât s-a obținut acordul în scris (fizic, prin e-mail sau Whatsapp) și s-a încasat avansul pentru acestea. În momentul în care se percepe avansul, începe producția propriu zisă a produselor.
  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice din fabrica in momentul receptionarii produselor);
  • Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  •          Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (doar in cazul in care produsul nu mai este disponibil)
  •           Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator;
  •          Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat;

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul Smart Metal Concept S.R.L. cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul SMART METAL CONCEPT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 16:00. Va recomandam expedierea prin curier.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut, trimite sugestii, idei, pune întrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale, nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. http://www.smartmetal.ro/ îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia, de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.smartmetal.ro/ , transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu şi irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.smartmetal.ro/, cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dumneavoastră în relaţie cu materialele postate, garantaţi că detineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi, că materialele postate nu violează niciuna dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale http://www.smartmetal.ro/.

http://www.smartmetal.ro/ are dreptul, dar nu obligaţia, de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. http://www.smartmetal.ro/ nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe Site. http://www.smartmetal.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.
http://www.smartmetal.ro/, afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către http://www.smartmetal.ro/, nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa http://www.smartmetal.ro/. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la http://www.smartmetal.ro/, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele http://www.smartmetal.ro/ , erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.
http://www.smartmetal.ro/ poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea http://www.smartmetal.ro/ şi prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.
RECLAMATII PRIVIND INCALCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETATII INTELECTUALE
http://www.smartmetal.ro/ respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat ca Site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteţi o înştiinţare la adresa de email : office@smartmetal.ro, să ne contactaţi la numerele de fax şi telefon, sau la adresa de corespondenţă, afişate la capitolul I din prezentul contract.
LEGISLATIA APLICABILA
Serviciile oferite de Societate prin intermediul http://www.smartmetal.ro/ sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SC SMART METAL SRL. în cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătoreşti competente de pe raza municipiului Constanta.
PREZENTAREA OFERTEI
SC SMART METAL CONCEPT SRL îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul https://smartmetal.ro/ , fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul https://smartmetal.ro/ au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul https://smartmetal.ro/ au caracter informativ şi pot exista diferenţe mici între acestea şi produs.