SMART METAL CONCEPT S.R.L. - Producator de porti si panouri de gard metalice din tabla decupata (traforata)

Smart Metal Concept S.R.L. este o societate cu capital 100% romanesc a carei principal obiect de activitate este reprezentat de confectionarea si comercializarea de porti si panouri de gard din tabla decupata (traforata) CNC cu plasma. Folosim echipamente performante si ne propunem sa oferim cea mai variata gama de produse si sa oferim produse de cea mai inalta calitate la preturi corecte.

Pentru a realiza ce ne propunem, echipa noastra este formata din profesionisti si sunt instruiti in permanenta. Consideram ca acest fapt ne diferentiaza si de asemenea, reprezinta atuu-ul nostru principal.

GALERIE FOTO – Vezi cateva din lucrarile noastre

Proiectat si produs in Romania

Toate produsele pe care le comercializam sunt concepute si produse in Romania, in atelierul Smart Metal, pentru a ne asigura ca obtinem calitatea pe care o dorim.

DEPARTAMENT PROIECTARE

Dispunem de un departament de proiectare si putem realiza modele la comanda, sau putem adapta modelele actuale, in functie de preferintele clientilor. Designer-ul nostru are peste 10 ani experienta in domeniu si poate realiza ce model doriti.

Iti doresti un model pe care nu il avem listat pe site?

Departamentul de proiectare smartmetal.ro iti sta la dispozitie

Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne telefonic si afla mai multe detalii despre produse